19 oktober                                           

Inledning

Nu är det höst igen och vi är igång med etapp 5, som är den sista delen VA projektet. Det är 5 år sedan vi startade och till påsk nästa år skall vi vara färdiga. Det blir mycket jobb under tiden fram till stämman, för att ta fram ett bra underlag så att stämman kan besluta om det fortsatta arbetet. 

Läs mer...

15 november kl 1200

Den sista åtgärden med renspolning av ledningssystemet och klorering gav effekt. Vattenproverna är godkända och visar att vattnet tjänligt . Nu går det att dricka vattnet direkt ur kranen.

Vi räknar med att källan till problemet är lokaliserad och den aktuella brunnen kommer att vara avstängd under vintern och planlägger att åtgärda problemet före sommar perioden nästa år.

Beklagar obehaget , men vi har ett gammalt system som behöver förnyas på flera områden , men vi försöker komma fram till en framtida långsiktig lösning för hela vattenförsörjningen ,utan att använda för mycket pengar.

Bertil och Peter 

Läs mer...

Vi har rävar på området.

De är ganska närgångna speciellt när de kan finna något att äta. Därför är det viktigt att inte lämna matrester ute, ställa ut avfallspåsen på altanen för ta den till sopptunnan när det slutat regna eller börja mata dem .De är helt orädda och går gärna in huset för att finna mat.

Vi ( Samfälligheten ) har fått samtal / e-mail om att vi måste göra något för att bli av med dem.

Läs mer...

För er alla som inte har sett hört eller glömt bort våra ordningsregler för Samfälligheten kommer här en liten påminnelse.

Ordningsregler för Raftötångens Samfällighetsförening. Daterade: våren 2015

Läs mer...
Senaste rapporter, stadgar
Redovisning 2012, 2013
Ladda ner dokument
Nyttiga länkar