14 oktober

Idag( 14 /10) börjar vi återställa på Krabbstigen och bygga en provisorisk väg genom parken vid fotbollsplanen. Det skall också bli en provisorisk väg i förlängningen av Makrillvägen ut mot stora vägen till Västbacken. Vi skall gör så mycket som möjlig av dessa arbeten under denna vecka.

Nästa vecka ( må 21/10) fräser vi bort asfalten på alla vägar som ingår i etapp 5 . Då kan det tidvis  bli lite svårt att komma fram , så kör försiktigt.

Efter måndag börjar vi gräva vid infarten till området skall gå upp över i Fjordvägen mot fotbollsplanen. När vi jobbar i Fjordvägen kan det bli aktuellt att åka andra vägar , så var uppmärksam på vägskyltar som visar alternativ inkörning på området.

Hälsningar

Kjell och Peter

 

7 oktober

Under denna vecka blir det dagar , där det inte går att komma fram och kasta kvista och grenar som skall flisa. Titta efter om det går att komma fram eller prata med entreprenören innan ni lastar kärran .

Planen är att man blir klar i denna veckan, så vi kan öppna Krabbstigen igen.

Hälsningar

Kjell och Peter

 

29 sep 2019

VA projekt etapp 5 har startat bättre planlagt. Där gör vi en liten ändring i planerna. Sträckan igenom parken vid fotbollsplanen är färdig och nu fortsätter vi upp till en brunn som ligger i korsningen Krabbstigen och avfarten in till tennisbanan.

Då kommer vi att stänga av den del av Krabbstigen som går fram till Kr 5.Fastighetsägare och besökande får då åka runt vi Fjordvägen och Ostronvägen för att komma fram till aktuell fastighet på Krabbstigen.

Vi kommer också att lägg nya serviceledningar fram til Fj 15 och Fj17 som har sin anslutning på Krabbstigen. Detta startar på i början på nästa vecka ( w 40 ) och pågå i stora dela av w41.

Därefter öppnar vi krabbstigen för genomfart.

Vi att göra en provisorisk väg genom parken. De har vi behov av när vi senare skall jobba på på Fjordvägen.

 

Följ VA projekter  på hemsidan 

Hälsningar Kjell och Peter