Vårinformation 2022

Den efterlängtade våren är på väg och det är vi nog många som önskar att det blir en lång och härlig tid att njuta av. Trots elände ute i världen och nu också så nära oss, så fortgår livet härute och vi får alla göra vårt bästa för att dra vårt strå till stacken.

Det har inte skett någon gallring i år pga. att det har varit för blött i markerna och risken för större skador är då överhängande. Vår ambition är allt ris som ligger vid Tennisbanan skall flisas innan påsken.

Vi hade en städdag den 12 mars där många frivilliga hjälpte till att städa och röja i vattenverkets förråd. Verktyg och maskiner är nu flyttade till det nya förrådet intill vattenverket. Även förrådet nere vid badplatsen städades.

Det nya förrådet (containern) vid vattenverket innebär att vi kan förvara maskiner och kemikalier skilt från vårt vatten. Det är en viktig sak eftersom dricksvatten är ett livsmedel. Förrådet kommer så småningom att målas i en diskret kulör så snart vädret tillåter.

Byggandet av en bastu nere vid stranden startas i vår.

VA-projektet fortgår.

Sommaraktiviteterna, simskola, midsommarfirande, och xx kommer att äga rum som förra året.

Nästa städdag kommer att vara den 15 april. (Långfredagen) Vi hoppas att många anmäler sig till denna aktivitet så att vi tillsammans kan göra Raftötången vår- och sommarfint.

Datum för årsstämma är 20 Juli kl 17.00. Information kommer att finnas på hemsidan och på informationstavlan vid infarten.

 

Trevlig vår och sommar önskar

styrelsen!

Thomas, Anny, Stefan, Johan, Erik och Bertil