Hej

 

Året 2020 ligger snart bakom oss, vilket för många säkert känns skönt givet de mycket speciella omständigheter som omgärdat det. Vi i styrelsen vill passa på att sända en speciell tanke till de av er som kanske drabbats särskilt hårt av pandemin.

Julen är snart här och vi är många som får en lite annorlunda jul. Det kan vara trist men är säkert det enda kloka och riktiga även om känslorna vill något annat. Trots att vi kunde tvätta händerna även innan pandemin så har vi lärt oss det med råge nu. Kanske är det mest positiva att det vilat ett extra skimmer av omtanke över året. Det får vi inte glömma. Kanske blir världen en bättre plats efter dessa lärdomar?

 

Läs mer...

Skog o. mark information och underlag.

För att samtliga medlemmar i samfälligheten skall få en korrekt bild av underlagen som ligger till grund för områdets skogsarbeten finner ni bifogade dokument som även sändes ut den 3 juli inför årsstämman 2020.

Läs mer...

Raftötången Samfällighetsförening                 11 oktober 2020 

 

Inledning

Så är det höst igen och bladen på träden gulnar och faller av. Sommaren har varit bra förutom att den som vanligt går alldeles för fort förbi och att vi haft vissa restriktioner pga. Corona. Våra norska vänner har lyst med sin frånvaro, vilket är mycket trist, men denna pandemi får vi nog vänja oss vid en längre tid framöver. Tyvärr fick midsommarfirandet ställas in men simskola, seglarskola och fotboll kunde genomföras likt tidigare år. Tusen tack till alla som hjälpt till att genomföra dessa aktiviteter.

Läs mer...

Vi har rävar på området.

De är ganska närgångna speciellt när de kan finna något att äta. Därför är det viktigt att inte lämna matrester ute, ställa ut avfallspåsen på altanen för ta den till sopptunnan när det slutat regna eller börja mata dem .De är helt orädda och går gärna in huset för att finna mat.

Vi ( Samfälligheten ) har fått samtal / e-mail om att vi måste göra något för att bli av med dem.

Läs mer...

För er alla som inte har sett hört eller glömt bort våra ordningsregler för Samfälligheten kommer här en liten påminnelse.

Ordningsregler för Raftötångens Samfällighetsförening. Daterade: våren 2015

Läs mer...
Senaste rapporter, stadgar
Redovisning 2012, 2013
Ladda ner dokument
Nyttiga länkar