Midsommar

Midsommar-kommittén har under många år arrangerat en härlig midsommarfest på vår badstrand vid stora bryggområdet. Det är resning av midsommarstång, dans och musik samt lekar för barn och inta allra minst spännande lotterier.
En stor mängd personer brukar anlända till denna tillställning och här är det egen fika korg och picknick filt som gäller för den stora massan. Vi träffas och har allmänt trevligt och gläds åt vårt område i stort och i smått samt träffar våra grannar över en god prat.
Som alla känner till så har pandemin med covid-19 begränsat detta avsevärt under 2020 och vi vet inte i skrivande stund hur stort engagemang som blir 2021.

Midsommar-kommittén låter meddela att det allra minsta äventyret denna midsommar 2021 blir att midsommarstång och björkar sätts upp i området och beroende av folkhälsomyndigheternas rekommendationer kan viss annan aktivitet förekomma. Det kommer upp anslag om midsommarfesten i mer direkt närhet av dagen.

Midsommar-kommittén leds av Håkan Sellström som med oförtröttligt engagemang ordern våra midsommarfester vid badstranden.

Vill ni hjälpa till eller har goda idéer om kanske levande musik… ”kostervalsen”
Så kontakta Håkan Sellström / sellstrom@telia.com