Nyinflyttad till Raftötången!

Välkommen

Raftötången är en pärla ur många betydelser och ni har nu mycket att utforska framöver som nya fastighetsägare och medlemmar inom vår samfällighet. Ni kommer inom kort att finna den goda grannsämjan som vi har i området, och all den entusiasm som finns för att hålla området i fint skick. Såväl i grönområden, vägar, va-nät, sport, bad och båtliv har vi en enorm potential och framåtanda.
Midsommar ordnas en stor festlighet vid vår badstrand med misaommarstång och lekar för hela familjen, ta gärna med egen kaffekorg och picknickfilt.
Badstränderna vid Snäckviken och stora badstranden ger möjlighet till härliga bad och vid grillplatserna kan man finna nya vänner en härlig grillkväll i sommarvärmen.
I vår närliggande skärgård kommer ni att finna en mängd fina vikar och öar och varför inte en tur över till Koster eller Väderöarna. Fisket efter makrill är känt och ger goda resultat i fjorden och i närliggande vatten.
Så välkomna att njuta av Raftötången med tillhörande skärgård och havsmiljö!

Ni finner god information om samfälligheten på www.raftotangen.se och för att finna glada vänner och grannar söker ni tillgång till ”Raftötångens vänner” via den slutna Facebook gruppen för området.

Raftötångens samfällighet/styrelsen